Despre Laluk

cutie laluk

Laluk – supliment natural de lactaza

Laluk este un supliment care contine enzima  lactaza. Laluk ofera organismului un aport de enzime necesar pentru digestia lactozei si prevenirea sau ameliorarea manifestarilor intolerantei la lactoza.

Laluk este un supliment care contine enzima lactaza. Laluk ofera organismului un aport de enzime necesar pentru digestia lactozei si prevenirea sau ameliorarea manifestarilor intolerantei la lactoza.

Cu totii avem nevoie de lactaza, deoarece ea este enzima care prelucreaza in intestin lactoza din alimente in zaharuri simple, care pot fi usor absorbite si folosite de organismul nostru pentru energie. Majoritatea persoanelor isi pierd in timp capacitatea de a digera complet lactoza din cauza unui deficit de lactaza care apare in mod natural in evolutia noastra. Multe dintre persoanele cu deficit de lactaza pot avea si manifestari digestive suparatoare atunci cand consuma alimente care contin lactoza. Balonarea, gazele sau zgomotele deranjante abdominale, crampele sau diareea sunt cele mai frecvente manifestari ale intolerantei la lactoza.

efect stomac laluk
fata in lapte

Laluk este solutia simpla si naturala
pentru intoleranta la lactoza . buton afla mai mult